Likka

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kevät tuo motivaation

Pieni tovi on taas kulunut siitä, kun viimeeksi tänne blogin puolelle kirjoittelin. Koko maaliskuu oli aikalailla rentoa menoa, parikin viikkoa jouduimme luistelemaan liukkailla jäillä. Iloksemme lämmin kevätaurinko kuitenkin sulatti reippahasti viimeisetkin jäätiköt ja kentälläkin pääsee jo aivan normaalisti menemään.

Voisin väittää, että keväisin mulla nousee motivaatio ratsastukseen lähes nollan notkahduksesta täyteen kymppiin. On ihanaa, kun tulee käyntimaastoilujen lisäksi monia vaihtoehtoja tuohon harrasteluun. Vihdoin voi taas treenata hiki päässä koulua, puuhailla kaikkea hauskaa maastakäsin, viilettää huoletta monipuolisissa maastoissa ja hyppiä esteitäkin! Niinpä noin viikko sitten raahasin piiitkästä aikaa kentälle pari pikku esteentynkää. Poni oli innoissaan asiasta ja yllätyinkin, kuinka hyvin saatiin homma loppujen lopuksi toimimaan. Ottaen toki huomioon sen, kuinka vähän me ollaan hypätty ja edellisestä "kunnon" estetreenistä oli ties kuinka pitkä aika. Tarkoitus olisi nyt enemmän treenata puomeja ja esteitä ennen seuraavaa talvea. Jos vaikka ensi syksynä uskaltaisi harkita estekisoihin lähtöä, ken tietää? :)

Poni sai sopivasti potkua innostuttuaan esteistä ja loppuraveissakin tossu nousi oikein mukavasti
Tänään Likka sai selkäänsä täysin uudet tuttavuudet. Kaksi kaveriani kokeilivat molemmat Likkaa,

joka meni harvinaisen hyvin uusilla ratsastajillaan. Tuolla höppänällä kun on tapana välillä testata uusia ratsastajia mm. punkemalla, jumittamalla ja karkailemalla kentältä ärtyneen ilmeen kera... :D Nyt ei mihinkään noista oikeastaan törmätty ja hyvä niin!


Tattiuduttiin pois kuvauskohteen edestä :D Kiitos kuvista Veeralle!


4 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) Toi on kyllä tosiaan totta, että keväisin nousee motivaatio 👍🏼 Nyt vaan odotetaan sitä kesälomaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, toivottavasti aika menee nopeesti ja se kesä vielä sieltä joskus tulis :)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia!:)

  VastaaPoista