Likka

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Lyhyesti mutta ytimekkäästi

Jep, oon jo aikaisemmin kirjoittanut tänne muistaakseni kaksi taikka kolme postausta, jotka kuitenkin hyvin pian päätyivätkin hautaan ilman kummoisempaa muistelutilaisuutta...


Koska olen jo siis kerran tämän niinsanotusti aloittanut, en jaksa uudestaan alkaa kummoisempaa aloituspostausta kirjoittelemaan. Tai noh, ei tästä nyt suoraan asiaankaan kehtaa mennä niin jos nyt lyhyesti kertoisin itsestäni ja suunnitelmista tämän blogin suhteen:


Olen siis 15-vuotiaaksi ikääntynyt, iloinen, (aika ajoin ehkä hieman turhankin) nauravainen ja säännöllisin väliajoin noloihin tilanteisiin ajautuva positiivisella asenteella varustettu tyttö. Vaikka saatankin joillekin ihmisille ensisilmäyksellä näyttää rauhalliselta ja puoliksi pystyynkuolleelta ihmiseltä, olen kuitenkin oikeasti pientä kiirettä ja menoa rakastava reipas ja sosiaalinen tyttö.

Asun pienehkössä mutta varsin mukavassa kylässä metsän keskellä. :D Meiltä löytyy omasta pihasta tällä hetkellä kahdeksan kanaa ja kaksi koiraa - jackrussellinterrieri Saana "Santtu" ja venäjänajokoira Toma. Ja meiltä muutaman kilometrin päässä mukavalla maalaistallilla asustaa ponini, Likka, joka tuleekin olemaan blogin ehdoton päätähti. Kyseisetä ponista melko täyteläinen tietopaketti löytyy täältä.

En osaa luvata mitään postaustahdista. Kirjoitan silloin, kun on asiaa ja intoa kirjoittaa, sillä tiiän ettei mun kirjottamisesta tuu mitään jos siitä tulee pakkopullaa.

Yritän mahdollisimman pian saada ulkoasusta suht siedettävän näköisen, kunhan jaksan asiaan paneutua.Huh, ensimmäinen, lyhyt mutta ytimekäs postaus saatu päätökseen. Katsotaan mitä tästä tulee, vai tuleeko mitään. Mun aikaisemmilla blogeilla kun ei ollut kuin parin sivun mittainen historia, joten ei tiedä mitä tältäkään odottaa. :D Motivaatiota ja ideoita ainakin löytyy.

Annetaan ajan näyttää..

Postauksen kuvista (paitsi koirakuva) iso kiitos Aino ja Veera


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti